Paratiisisaari kutsuu

Koe tasokkaat kokous- , konferenssi ja koulutustilat vaativaankin makuun ainutlaatuisessa Turun saaristossa. Järjestä henkilöstöllesi kokous- tai koulutuspäivä saaren suojassa – luonnon rauhassa, ja anna kauniin saaristoluonnon ruokkia luovuutta!

Maisemakokous antaa ajatuksille siivet

Paratiisisaaren monipuoliset ja modernit kokous- ja majoitustilat sijaitsevat Rymättylän Röölässä Renkon saaressa, keskellä kaunista saaristoluontoa. Paratiisisaaren ainutlaatuinen ympäristö ja suljettu miljöö auttavat henkilöstöäsi keskittymään käsillä olevaan hetkeen ja sitoutumaan yhteiseen kehityspäivään ilman häiriötekijöitä. Luonnonläheisyys ja saaren lämmin tunnelma puolestaan karsivat pois turhan pönötyksen, tehden tilaisuudesta kuin tilaisuudesta rennon ja kotoisan tuntuisen.

Paratiisisaaren koulutustiloista löytyvät videotykit, valkokankaat, äänentoisto ja lisäksi merimaisemiin avautuvat ryhmätyötilat, jotka mahdollistavat tehokkaat kokous- ja koulutustilaisuudet. Tilamme taipuvat tarvittaessa suurellekin joukolle, sillä esimerkiksi Aurinko-huvilaamme mahtuu parhaimmillaan jopa 100 henkeä!

Järjestämme kokous-, virkistys- ja yritystilaisuudet sisältäen majoituksen, ruoka- ja ohjelmapalvelut -ota yhteyttä, niin räätälöidään yhdessä tarpeitasi ja toiveitasi parhaiten palveleva kokonaisuus.

Saaren rauhassa, silti lähellä ja saavutettavissa

Paratiisisaari on saari kuuluisan Airistomeren kupeessa, vain viisi minuuttia mantereelta ja runsaan puolen tunnin päässä kaupungista, lentokentästä, rautatieasemasta ja satamasta. Saapuminen ja lähteminen onnistuu niin komealla m/a Harmony -jahdilla, kuin m/a Juhana -aluksella tai linja-autolla, haluttuna ajankohtana. Autolla Turun keskustasta menee matkaan aikaa runsaat puoli tuntia ja Juhana-alus kuljettaa loppumatkan (5 min) saareen. Omalla autolla saapuvat voivat jättää autonsa Äijälän yksityisrantaan. Omalla veneellä saapuvat vieraat pääsevät kiinnittymään Paratiisisaaren omaan laituriin.

Paratiisisaari on siis lähellä ja saavutettavissa, kuten lähialueen monipuoliset retkikohteetkin, joihin voimme kuljettaa ryhmäsi tilauksesta omilla veneillämme. Toteutamme myös erilaisia aktiviteetteja sekä veneretkiä ja risteilyjä toiveidesi mukaan.

Helsinki ~205 km (2 h 25 min)
Turku ~38 km (40 min)
Tampere ~197 km (2h 30min)
Hämeenlinna ~204 km (2h 25min)

Tilaesittelyt

Tutustu tiloihimme 3D ympäristössä

Kokoustilat yrityksille

Kokoukset, koulutukset, workshopit, konferenssit, kick-offit ja yrityksen kehityspäivät – anna saaristoluonnon ruokkia luovuutta!

Virkistystilaisuudet

Huvia ei sovi unohtaa! Pikkujoulut, virkistyspäivät, edustustilaisuudet… Me järjestämme juhlasi.

Veneretket- ja risteilyt

Järjestämme veneretket ja risteilyt tunnin tuulahduksesta aina pidempiin risteilyihin. Myös tilauksesta!

Räätälöidyt tilaisuudet yrityksille

Saari, kokoustilat, huvilat, huvijahti ja veneet ovat hyvä alku, kun suunnittelemme juuri sinun tarpeisiisi sopivaa tilaisuutta. Useiden vuosien kokemus tapahtumien järjestämisestä on koulinut ymmärryksen, miten onnistunut workshop tai vaikkapa seminaari syntyy.

Merimaisemakokoukset, koulutukset, tunnelmalliset edustus- ja virkistystilaisuudet sekä juhlat yhdistettynä kodikkaaseen majoitukseen ja maistuvien saaristolaisruokien maailmaan savusaunan leppoisia löylyjä unohtamatta jättävät jokaiseen kävijään lähtemättömän jäljen.

Paratiisisaaressa järjestät niin pienet kuin suuretkin juhlat tai yritystapahtuman. Räätälöimme sinulle halutessasi koko tilaisuuden alusta loppuun.

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Pysy ajantasalla!

Haluatko saada viimeisimmät uutiset?

Äijälän Rusti
Paavaistentie 260
21150 Naantali

+358 50 078 7580
eira.koivurinta@aijalanrusti.fi
www.paratiisisaari.com