Harri Toivonen

documentary
On myös Henri Toivosesta kehitteillä olevan TV-sarjan taustadokumentti

Lähde mukaan mielenkiintoiseen dokumentti-projektiin

Dokumentissa tutustutaan Harri Toivosen kanssa ralliautoilun historiaan ja nykypäivään sekä kurkistetaan erityisesti B-ryhmän kulisseihin uusin silmin. Nyt sinulla on mahdollisuus olla osa tätä mielenkiintoista projektia ja saada näkyvyyttä jopa maailmanlaajuisesti.

Dokumentti on suunniteltu valmistuvaksi vuonna 2023 – 2024. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Kouvolan Lakritsi

Ylitalo-Tilaa taksi-tilaa bussi

Ratatek Service Oy

Nemo kylpyhuonekalusteet

Ivomit Paineautot Oy

Kurkistus rallimaailman
kulisseihin

Dokumentissa kuljemme Harrin mukana maailmalla ja kurkistamme ralliautoilun historiallisiin tapahtumiin ja siellä taustalla toimineisiin ammattilaisiin. Kuulemme Harri Toivosen ja hänen veljensä Henrin uran varrella vaikuttaneiden henkilöiden mielenkiintoisia haastatteluita, sekä tarinoita ja juttuja siitä miten mm. kilpakumppanit, kartturit, tallipäälliköt ja mekaanikot ovat kokeneet sekä Harrin että Henrin uran vaiheet ja tapahtumat sekä yhteistyön heidän kanssaan.

Näkyvyyttä jopa maailmanlaajuisesti

Mielenkiintoinen dokumentti tuo näkyvyyttä projektissa mukana olleille erilaisissa kanavissa, myös maailmanlaajuisesti. Näkyvyyttä saat laajalti mm. sosiaalisessa mediassa (Facebook, Instagram, Youtube ja Tiktok) sekä sovitusti myös itse dokumentissakin.

Katso lisää:

Harri Toivonen

Harri on ajanut rallia SM- ja MM-tasoilla (ykkös, kakkos ja nelosryhmäläisillä, sekä B-ryhmäläisillä, WRC kakkosilla, ja historic EM-sarjaa A-ryhmän Ford Sierra Cosworthilla). Vuosien varrella hän on myös ajanut useissa tapahtumissa B-ryhmän kalustolla näytösajoja ja kyydityksiä. Harri ajoi myös oman uransa toisenlaisen vaiheen radoilla, mm. voitti  BMW:llä ratasarjan Suomen mestaruuden, ajoi Le Mansin viisi kertaa, Porsche-ratasarjaa, C-ryhmän kisoja, ja myös oman aikansa ratakilpailuja Yhdysvalloissa. Hänellä oli myös Pacific-tallin kanssa allekirjoitettu F1-sopimus (v. 1995), joka kuitenkin kariutui viime metreillä sponsorin vetäytyessä.

Pauli Toivonen

Autourheilu-uransa vuonna 1953 aloittanut Pauli “Tiikeri” Toivonen, Harrin ja Henrin isä, oli Suomen menestyksekkäimpiä rallikuljettajia. Hän mm. saavutti ralliautoilun Suomen mestaruuden ja voitti Jyväskylän Suurajot vuonna 1962, sekä voitti Euroopan mestaruuden vuonna 1968.

Henri Toivonen

Henri Toivonen oli lahjakas ja nopea kuljettaja, suomalainen rallilegenda, joka voitti mm. vuonna 1986 Monte Carlon rallin sekä kahdesti RAC-rallin. Henri menehtyi rallionnettomuudessa Korsikalla vuonna 1986, sen ajan nopeimpana kuljettajana maailmassa.

Ota yhteyttä

Tule osaksi tätä kiinnostavaa projektia! Ota yhteyttä,
niin kerromme lisää yhteistyöstä dokumentin parissa.