Remonttipalvelut
Tampereella

Kerro meille, miten voimme olla avuksi.
Suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva remonttikokonaisuus.

Ammattitaitoista remonttipalvelua
Tampereen seudulla

Remontti-Reiska Oy tarjoaa ammattitaitoiset remonttipalvelut Tampereen seudulla. Toteutamme niin kokonaisvaltaiset huoneistoremontit kuin yksittäiset remonttityöt omakotitaloihin, huoneistoihin ja liiketiloihin.

Perheyrityksemme on tehnyt remonttiunelmista totta jo vuodesta 1990. Sinulla voi olla jo täysin valmis remonttisuunnitelma tai vain idea: toteutamme monipuoliset remonttipalvelut avaimet käteen -palveluna tarpeesi mukaan aina suunnittelusta toteutukseen.

Keittiöremontti

Keittiö on kodin sydän, jossa vietät aikaa joka päivä. Asukkaiden tarpeita vastaava keittiö helpottaa arkea ja parantaa asumismukavuutta. Lisäksi myyntitilanteessa kaunis tai toimiva keittiö nostaa usein asunnon arvoa.

Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontti on yksi kodin vaativimmista remonteista, jonka toteutus vaatii erityistä osaamista ja ammattitaitoa. Meiltä saat aina ammattitaidolla toteutetut, määräysten mukaiset märkätilojen remontit.

Huoneistoremontti

Toteutamme kaikenkokoiset huoneistoremontit Tampereen seudulla avaimet käteen -palveluna. Oli kohteesi sitten täyttä uudistusta tai pientä pintaremonttia vaativa omakotitalo, huoneisto tai liiketila, autamme sinua aina remontin suunnittelusta käyttövalmiiseen lopputulokseen saakka.

Pysy ajantasalla, seuraa meitä somessa

Ota yhteyttä

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Sed posuere interdum sem. Quisque ligula eros ullamcorper quis, lacinia quis facilisis sed sapien. Mauris varius diam vitae arcu.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Y-tunnus: 123456-7
Remonttipolku 1
33210 Tampere

Yhteystiedot

040 123 4567
asiakaspalvelu@remontti-reiska.fi